Chat unge tlf sex

chat unge tlf sex

Samtalerne kan dreje sig om alt mellem himmel og jord, kostenloskreditevergleichdeje.info selvmordstanker, kærlighed, ubehagelige oplevelser, ensomhed, mobning, sorg og sex. Seks aftener om ugen sidder unge frivillige klar ved chat og telefon for at lytte og snakke om lige præcis det, der er brug for i den anden ende. Alle er mellem 20 og 30 år og. Seksualitet. – om din krop, dit køn og sex. Seksualitet er en del af ethvert menneskes liv – også helt små børn, der udforsker deres seksualitet, når de for eksempel leger doktorlege og ”mor, far og børn”. Seksualitet er mange ting, og det har ikke kun noget med sex at gøre. Seksualitet handler også om, at du kender dig selv. Hvilken Rådgivning kan Sexlinien for unge give? Vi besvarer spørgsmål om sex, seksualitet, prævention, abort, graviditet, køn, krop, lyst, pubertet, den første gang og så videre. Du kan få rådgivning gennem telefon, chat eller brevkasse på nettet. Rådgiverne kan lytte, give information, give vejledning og rådgivning samt...

Swinger videos live chat porno

Men for nogle børn og unge er det med venner og kærester ikke altid helt nemt. Har du tatt kontakt med oss eller andre hjelpetjenester på nett eller telefon? Brødkrumme Hjem Aktiviteter Mentoring og dialog. Her kan du stille spørgsmål om krop, følelser, kærester, pubertet og sex - men også om alt muligt andet!

chat unge tlf sex

Sexlinien for Unge er Sex & Samfunds anonyme rådgivning til unge om krop, køn, seksualitet, prævention, forelskelse, følelser og grænser; Telefonrådgivningen er åben mandag til torsdag kl. 15 - 17 på telefon 70 20 22 66; Webbrevkassen besvarer spørgsmål inden for syv dage; Chatrådgivningen er åben mandag til. Seksualitet. – om din krop, dit køn og sex. Seksualitet er en del af ethvert menneskes liv – også helt små børn, der udforsker deres seksualitet, når de for eksempel leger doktorlege og ”mor, far og børn”. Seksualitet er mange ting, og det har ikke kun noget med sex at gøre. Seksualitet handler også om, at du kender dig selv. Hvilken Rådgivning kan Sexlinien for unge give? Vi besvarer spørgsmål om sex, seksualitet, prævention, abort, graviditet, køn, krop, lyst, pubertet, den første gang og så videre. Du kan få rådgivning gennem telefon, chat eller brevkasse på nettet. Rådgiverne kan lytte, give information, give vejledning og rådgivning samt.

Ved du, hvordan og hvor en abort foregår? Sex og samfunn kvinders sexlyst massage i viborg landets største senter for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter. Har du ikke har det, kan du få hjælp forskellige steder, for eksempel hos nogen af dem, du kan læse om i bunden af siden. Rådgiverne er anonyme — ligesom brugerne er — og de fleste er studerende fra fx medicinstudiet, lærerseminariet, psykologistudiet og så videre. Det hele foregår på dine præmisser. Hvis man er under 15 år og dyrker sex med en anden person, der også er under 15 år, så bliver man ikke straffet. For mange er venner — og måske også kærester — en vigtig del af deres liv. Telefonen har lukket hver fredag til og med uge Kunne det chat unge tlf sex noget for dig? Sexlinien Sexlinien  er en informations- og rådgivningsportal om sex, køn, prævention, følelser, seksualitet, kærlighed, chat unge tlf sex, seksuelle rettigheder, krop og sexsygdomme for unge mellem 12 og 25 år.Behårede kvinder sex med konen


På hjemmesiden  Netdoktor  er emner omkring sundhed, sygdom og behandling formidlet i et klart og forståeligt sprog og du kan her finde meget information. Skeiv Ungdom Julen er ikke like fin for alle. Både de frivillige og de unge er anonyme, da det er den bedste forudsætning for en åben og uforpligtende samtale. Bange for at kysse.

chat unge tlf sex